Schrijven zit me in het bloed. Als kind al genoot ik van woorden en zinnen en schreef ik dikke schriften vol. Tijdens mijn studies letteren en filosofie leerde ik taal op een professionele manier kennen en schreef ik voor faculteitsbladen, wetenschappelijke bundels en de universiteitskrant.

Na mijn afstuderen zette ik mijn eigen bedrijf op: Dutch Girl Design. Voor diverse organisaties ontwierp ik websites en leverde de bijbehorende teksten. Ook schreef ik in opdracht van tijdschriften en magazines.

In februari 2005 werd mijn romandebuut gepubliceerd en in oktober 2006 volgde mijn tweede boek (beide: Uitgeverij Balans). In de jaren erop verschenen er korte verhalen en columns in bundels, kranten en tijdschriften. Mijn derde roman Salto mortale (Uitgeverij De Geus) zag in september 2009 het licht.

Naast mijn literaire carrière werk ik als freelance tekstschrijver en webredacteur. Ik werk zelfstandig en flexibel, neem deadlines serieus en ben snel van begrip. Wie zijn of haar teksten aan mij toevertrouwt, krijgt een helder en vlot geschreven eindproduct in handen.

Dutch Girl Design Tekstbureau: voor het schrijven, redigeren en vertalen van columns, artikelen, interviews, manuscripten, persberichten, nieuwsbrieven en andere teksten. En voor de zoekmachine optimalisatie van websites en het (her)schrijven van webteksten.